• +31 (0)71 361 92 07
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gasdetectie Industrie.

Voor de industrie hebben wij zowel analoge als digitale systemen. Onze detectors zijn eventueel ATEX en IECEx gecertificeerd voor zone 1 en 2. Voor een overzicht van de mogelijk te detecteren gassen met onze producten  met haar certificaten verwijzen wij graag naar www.kimessa.com en www.extox.de, of neemt u contact op via ons contactformulier dan wel telefonisch op 0713619207

 

Zeker voor nieuwe installaties is ons digitale systeem een uitkomst. Vanuit onze centrale (die wij eventueel kunnen bouwen in een systeemkast met noodvoeding, touchdisplay, webserver en sms-melder), gaan we met 1 digitale BUSkabel naar de detectors en de alarmgevers (CWED68). Alles wordt gevoed door de BUS. Vanuit de alarmgevers of de extra relaiskaarten die in de bus worden aangesloten, kunnen we extern apparatuur schakelen. Denk dan aan lampjes/ onze zelfgemaakte LED borden en kleppen. Vanuit onze centrale zou u een koppeling kunnen maken naar uw eigen systeem. Groot voordeel hierbij is dat naast installatiekostenbesparing, wij ook het gehele systeem, detectors en alarmen certificeren.

 

Als aanvulling op onze stationaire systemen hebben wij ook portable gasdetectie die u zelf kunt kalibreren en onderhouden middels het dockingstation. Het dockingstation geeft verder ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het gebruik van de toestellen door uw medewerkers. De detectors kunnen uitgevoerd worden met LENS Wireless, voor onderlinge communicatie en lone worker apps. Kijk voor meer info op de link.

 

 

 

 

Stationaire gasdetectie:

www.kimessa.com

www.extox.de

 

Portable gasdetectie:

www.indsci.com

 

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons via:
 

Notra BV
Losplaatsweg 30
2201CV Noordwijk 

Telefoon 071-3619207
Email 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.