• +31 (0)71 361 92 07
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Notra is hier aanwezig om haar nieuwste ontwikkelingen, producten en diensten te laten zien op het gebied van gasdetectie voor parkeergarages. Wij zijn te vinden op stand 2.2.08 en verwelkomen u graag!


Op 23 en 24 oktober 2018 is Notra met een eigen beursstand vertegenwoordigd op deze beurs die een wereldwijd publiek trekt van ruim 12.000 professionals op het gebied van Offshore Energy Industry. Notra presenteert hier haar mogelijkheden op het gebied van Explosie-veiligheid, Gasdetectie en maritieme meetapparatuur. U bent van harte welkom om ons aldaar te bezoeken. Mocht u op voorhand een afspraak willen inplannen dan kunt u contact opnemen met dhr. Gert Smeman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Na jarenlange certificering onder ISO9001:2008 is Notra nu ge-audit en gecertificeerd voor de nieuwe ISO9001:2015 norm. Daarmee bent u opnieuw verzekerd van onze kwaliteit.


Door een tender-inschrijving is Notra een langdurige verbintenis aangegaan met Rijkswaterstaat op het gebied van metingen in de Noordzee. Het betreft levering en onderhoud van diverse meetapparatuur.


Onze apparatuur van Industrial Scientific is door Shell als zeer goed beoordeeld: de Radius ruimtebewaker en de Ventis Pro draagbare detector kwamen zeer goed naar voren. Ook was er lof voor onze draadloze communicatie-mogelijkheden.