Gasdetectie.

Advies Verkoop & Verhuur Training Onderhoud

Notra Full service gasdetectie

Notra is leverancier van toonaangevende en kwalitatief hoogwaardige gasdetectiesystemen van Kimessa uit Zwitserland en ExTox uit Duitsland. Wij zijn een betrouwbare leverancier van totaaloplossingen en installatie voor gasdetectie en lekdetectie met 35 jaar ervaring. Van consulting en projectplanning tot inbedrijfstelling. U profiteert van onze uitgebreide knowhow, excellente klantenservice, training, ondersteuning en maatwerk-oplossingen. Ook als het gaat om de wetten en richtlijnen zoals NPR 7600, NPR 7601, PGS13, NEN 2443, NEN 378, NEN 50104, PGS29 en andere. Onze cost of ownership ligt zeer laag door de hoge kwaliteit van de gasdetectors, systemen en de lage overhead kosten. Onze gasdetectie en gasdetectors zijn ook verkrijgbaar voor Ex zonering. Tevens is integratie met ons Safer One pluimberekening software pakket mogelijk.

In samenwerking met erkende monteurs zoals het bedrijf OdeBruin bieden wij ook het installatiewerk aan. Van A tot Z. Na advies over welke sensoren waar moeten hangen, kunnen wij dan ook berekenen wat de kosten zullen zijn voor installatie. Het bedrijf OdeBruin kent onze systemen door en door en zal adequaat, accuraat en vakkundig het installatiewerk voltooien, waarna wij het inbedrijf kunnen stellen.

Gasdetectie

Gasdetectie draagbaar

Ook voor draagbare gasdetectie kunt u goed bij ons terecht. Notra vertegenwoordigt Industrial Scientific uit Amerika: Een toonaangevende wereldwijde leverancier van gasdetectors die draagbaar zijn met zeer moderne online monitoring mogelijkheden en een uitstekende service. Buiten de portables heeft ISC onlangs Safer One gekocht. Safer One is een pluimmodel softwareprogramma. Middels de input van stationaire, draagbare gasdetectors (de BZ1 Radius en Ventis) en windmeters kan zeer nauwkeurig pluimen berekent worden. Op de Chemelot site wordt deze software reeds gebruikt door onder andere de brandweer van Chemelot, zodat men precies weer wat er aan de hand is en hoe ze de calamiteit moeten aanrijden. Dit bespaart ettelijke minuten en bij gevaar kan zeer specifiek worden aangegeven welke gebieden eventueel ontruimd moeten worden en welk kunnen blijven doordraaien. Bekijk onze pagina gasdetectie draagbaar voor meer informatie.

Voor Turn Arounds en fence bewaking worden onze producten ook veelal gebruikt. Ideaal is dat deze draadloos met elkaar communiceren en via de industriële modem (RGX) worden alarmen en meldingen doorgegeven via e-mail en SMS. De meldingen kunnen ook gezien worden in de gratis iNet software via een IP adres, dus op iedere device (laptop, smartphone, tablet) die verbinding heeft met internet. Nieuw is dat de RGX de mogelijkheid heeft om via de ingebouwde relais, ter plaatse apparatuur kan schakelen.

Toepassingen van gasdetectie

Notra is specialist in gasdetectie-toepassingen op verschillende gebieden:

Assortiment gasdetectie producten

Voor actuele datasheets, certificaten en andere specificaties van onze gasdetectie producten kunt u met ons contact opnemen of de website van de fabrikanten raadplegen.

Kimessa gasdetectie systemen

Met 30 jaar ervaring is KIMESSA een van onze betrouwbare leveranciers van totaaloplossingen op het gebied van gasdetectiesystemen.

Ex Tox gasdetectie producten

Extox ontwikkelt en vervaardigt gasmeetsystemen en maakt zelf de benodigde elektronische componenten, software of behuizingen.

Industrial Scientific gasdetectie draagbaar

Toonaangevende wereldwijde leverancier van draagbare gasdetectors, moderne online monitoring en een uitstekende service.