Ex d en Ex e.

Advies Verkoop Onderhoud

Explosieveiligheid Ex d en Ex e

Notra is sinds het vorige millennium specialist op het gebied van explosieveilige behuizingen. In samenwerking met AD Vigano engineeren/ berekenen wij de beste oplossing om uw product ATEX/ IECEx/ EAC gecertificeerd te krijgen. AD Vigano ontwerpt, produceert en certificeert de behuizing met inhoud.

Explosieveiligheid en explosiegevaar

Wij onderscheiden ons op het gebied van snelheid en flexibiliteit. Heeft u geen tijd om op een compleet bewerkte kast te wachten, sturen wij u alvast de montageplaat toe, zodat u alvast kunt gaan monteren en wij de behuizing in orde maken. Vervolgens zullen wij het geheel dan voor u certificeren.

Het betreffen zowel kleine als grote, samengestelde (Ex e/ Ex d) projecten. RVS of aluminium met eventueel een offshore coating.

Uiteraard hebben we verder het complete accessoires pakket beschikbaar. Denk aan verlichting, alarmunits, wartels, etc.

Op de website van AD Vigano kunt u op productniveau bladeren door de verschillende secties.
Download product catalogus

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?