Olie en (bio)gasindustrie.

Advies Verkoop & Verhuur Training Onderhoud

Gasdetectie olie en (bio)gasindustrie

Voor de olie- en (bio)gasindustrie hebben we een reeks aan toxische en explosieve dampen detectors in het programma voor gaskwaliteit metingen en voor de veiligheid van de werknemer. Zowel Atex/ IECEx zone 1 als 2 gecertificeerd, in combinatie met ons alarmapparatuur dat tevens in de BUS lijn kan worden meegenomen. Al onze detectors kunnen ook analoog worden aangesloten. Eventueel met relays onboard.

De detectors worden met een magneet bediend, waardoor de behuizingen niet open gemaakt hoeven te worden tijdens kalibreren. Voor een overzicht van de mogelijk te detecteren gassen met onze producten met haar certificaten verwijzen wij graag naar Kimessa en Extox, of neemt u contact op via ons contactformulier dan wel telefonisch op 0713619207

Als aanvulling op onze stationaire systemen hebben wij ook portable gasdetectie die u zelf kunt kalibreren en onderhouden middels het dockingstation. Het dockingstation geeft verder ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het gebruik van de toestellen door uw medewerkers. De detectors kunnen uitgevoerd worden met LENS Wireless, voor onderlinge communicatie en lone worker apps.

Assortiment
Stationaire gasdetectie

kimessa gasdetectie producten

Stationaire gasdetectie

Ex Tox gasdetectie producten

Gasdetectie draagbaar

Industrial Scientific gasdetectie producten kopen

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?