Opslagbedrijven en rijperijen.

Advies Verkoop & Verhuur Training Onderhoud

Gasdetectie opslag en rijperij

Voor bijvoorbeeld bananen rijperijen zijn wij marktleider op het gebied van Ethyleen detectors. Onze bewezen kwaliteit in zowel laag als hoger bereik, stelt de klant in staat hun processen goed te beheersen. Wij hebben hiervoor meerdere meetprincipes. Katalytisch, elektrochemisch en infrarood. Welke voor u het beste is, hangt af van de situatie.

Tevens kunnen deze sensoren uitstekend gecombineerd worden op onze digitale/ analoge sensoren voor bijvoorbeeld O2 en CO2 detectie op onze betrouwbare centrales. Zeker voor nieuwe installaties is ons digitale systeem een uitkomst. Hiermee realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing op installatiewerk. Vanuit onze centrale gaan we met een digitale BUSkabel naar de (verschillende soorten) detectors en de alarmgevers (CWED68). Er kunnen meerdere lussen worden gelegd. Alles wordt gevoed door de BUS. De CWED68 alarmunit (flitser, buzzer en display in 1) beschikt over vrij programmeerbare relais. Ook kunnen er extra relaiskaarten in de lus worden aangesloten, zodat u extern apparatuur kunt schakelen. Denkt u bijvoorbeeld aan flitser, onze zelfgemaakte LED borden en kleppen. Vanuit onze centrale zou u een koppeling kunnen maken naar uw eigen systeem, via ModBus. Groot voordeel is dat wij ook het gehele (systeem, detectors en alarmen) certificeren.

Gasdetectie opslag bedrijf

Gasdetectie draagbaar

Als aanvulling op onze stationaire systemen hebben wij ook portable gasdetectie die u zelf kunt kalibreren en onderhouden middels het dockingstation. Het dockingstation geeft verder ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het gebruik van de toestellen door uw medewerkers. De detectors kunnen uitgevoerd worden met LENS Wireless, voor onderlinge communicatie en lone worker apps. Kijk voor meer info op de link.

Assortiment
Stationaire gasdetectie

kimessa gasdetectie producten

Stationaire gasdetectie

Ex Tox gasdetectie producten

Gasdetectie draagbaar

Industrial Scientific gasdetectie producten kopen

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?