Real-Time oceaan observatie systemen.

Advies Verkoop Onderhoud

Real-Time oceaan observatie systemen

Real-time oceaan-observatiesystemen bieden kritische informatie voor de studie van ecosystemen, waterkwaliteit en visserij, evenals gegevens voor langdurige studies over klimaatverandering.

Sea-Bird’s Inductive Modem (IM) -systeem voor Moorings biedt betrouwbare, real-time data-transmissie voor maximaal 100 instrumenten die op elke diepte kunnen worden geplaatst of verplaatst, zonder het gebruik van kabelconnectoren. Im Moorings systemen gebruiken standaard plastic-jacked staalkabel voor zowel de transmissielijn als het koord om het te laten zakken in de zee. Het hart van het IM-systeem is een inductieve modemmodule (IMM) of oppervlakte-inductieve modem (SIM) die communiceert met de boei-controller en met de onderwaterinstrumenten. Het IM-systeem is geschikt voor een breed scala aan instrumenten voor bijna elk type meting. Sea-Bird produceert IM-versies van een aantal instrumenten, voor het meten van verschillende combinaties zoals temperatuur, geleidbaarheid, druk, opgeloste zuurstof en gegevens van geïntegreerde hulpsensoren. Ook verkrijgbaar zijn apparaten die RS-232-uitgangsinstrumenten van andere fabrikanten toestaan ​​en die geïntegreerd moeten worden met het IM-systeem.

Application Note 92 geeft achtergrondinformatie over inductieve modems principes van inductieve koppeling, afmeerconfiguraties gebruik in zoet water, systeemcomponenten, mooring kabel en kabelmontagemiddelen en een samenvatting van OEM componenten beschikbaar van Sea-Bird. Real-Time Ocean Observing Systems with Inductive Modem Telemetry Technology, gepubliceerd in Ocean News & Technology, geeft informatie over de toepassingen bij onze klanten.

Sea-Bird heeft een groot aantal instrumenten bedoeld voor real-time Ocean observatie systemen. Bekijk onze volledige lijst met Moored/Time Series instrumenten, inclusief  IM instrumenten en RS-232/ RS-485 output instrumenten.

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?