Kust en riviermondingen.

Advies Verkoop Onderhoud

Kust en riviermondingen

Als de bevolking die in de buurt van kustgebieden leven, blijven groeien, dan is het begrijpen en het monitoren van de effecten van menselijke activiteiten op de omringende riviermondingen en kust ecosystemen noodzakelijk om deze natuurlijke bronnen te beschermen. Er is een definitieve behoefte aan langdurige, nauwkeurige, kosteneffectieve monitoringsystemen voor waterkwaliteit die realtime informatie bieden over de status van deze essentiële ecosystemen.

Sea-Bird is pionier om nutriënten te bewaken die eutrofiëring veroorzaken (anderszins bekend als ‘dead zones’) in onze kust- en binnenwateren.

Producten

 • LOBO Land/Ocean Biogeochemical Observatory
  De Lobo is het ultieme antwoord op de vraag van geautomatiseerde, robuuste en nauwkeurige metingen van de waterkwaliteit, met name in gevoelige en diverse ecologische gebieden zoals riviermondingen en binnenwateren.
 • HydroCAT-EP
  De hydrocat-EP meet en registreert geleidbaarheid, temperatuur, diepte, opgeloste zuurstof, pH, troebelheid en chlorofyl. Het is bij uitstek geschikt voor uitgebreide remote installaties in afgelegen, biologisch rijke omgevingen.
 • HydroCAT
  De hydrocat meet en registreert geleidbaarheid, temperatuur, diepte en optisch opgeloste zuurstof. Het is bij uitstek geschikt voor uitgebreide remote installaties in afgelegen, biologisch rijke omgevingen.
 • SUNA V2
  De Suna V2 UV-nitraatsensor is de ultieme chemicaliën-vrije oplossing voor autonome monitoring van op stikstof gebaseerde voedingsconcentraties in oceanen, riviermondingen en zoetwateromgevingen met hoge troebelheid
 • Water Quality Monitor (WQM)
  De WQM is ontworpen om core biogeochemische waterkwaliteitsparameters te leveren – geleidbaarheid, temperatuur, diepte, opgeloste zuurstof, fluorescentie en troebelheid, in kust-ecosystemen in 1 compleet pakket.
 • ECO PAR
  De Eco-Par biedt zeer nauwkeurige metingen van Par (400-700 Nm) in alle aquatische omgevingen.
Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?