Monitoring van koraalriffen.

Advies Verkoop Onderhoud

Monitoring van koraalriffen

Vaak “regenwouden van de zee” genoemd. Ondiepe koraalriffen vormen een van de meest diverse ecosystemen op aarde. Ze bezetten minder dan 0,1% van het oceaanoppervlak van de wereld, ongeveer de helft van het land Frankrijk, maar ze bieden een thuis voor ten minste 25% van alle mariene soorten, waaronder vis, weekdieren, wormen, schaaldieren, stekelhuidigen, sponzen, manteldieren en andere neteldieren. Paradoxaal genoeg bloeien koraalriffen, ondanks dat ze worden omringd door oceaanwateren die weinig voedingsstoffen bieden.

Koraal mijnbouw, landbouw en stedelijke afval, vervuiling (organisch en anorganisch), overbevissing, overbevissing, ziektes en het graven van kanalen en toegang tot eilanden en baaien zijn gelokaliseerde bedreigingen voor koraal-ecosystemen. Verdere bedreigingen zijn zee-temperatuurstijging, zeespiegelstijging en pH verandering van oceaanverzuring, allemaal geassocieerd met broeikasgasemissies.

Sea-Bird Scientific produceert een groot aantal sensoren dat geschikt is voor het monitoren van Coral Reef-monitoring. Zie de volgende lijst en ook de volledige lijst van moored/time series instruments:

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?