Met vertrouwen een calamiteit bestrijden met Safer One

SAFER One is software voor pluimmodellering* die u de realtime informatie geeft die u nodig hebt om proactief te reageren op een chemische lek en het risico voor uw mensen, fabriek en gemeenschap te verminderen.

Identificeer eenvoudig de bron, de ernst en de impact op de gemeenschap van een chemische lek door realtime gegevens van on-site gas- en weersensoren te integreren met Google Maps™. Of het nu gaat om noodhulp of dagelijks gebruik, SAFER One zorgt ervoor dat u voorbereid bent op elke chemische situatie.

Het programma wordt met succes gebruikt bij grote bedrijven zoals DOW en Chemelot. Voor ervaringen en of een demo kunt u contact met ons opnemen.

* Pluimmodellen, ook bekend als atmosferische pluimverspreidingsmodellen, zijn op software gebaseerde algoritmen die het pad en de concentratie van verontreinigingen in de lucht na een chemische afgifte laten zien.

Breng uw bestaande veiligheidsprocessen naar een next level met safer one

Voorspel nauwkeurig chemische concentraties langs het verspreidingspad, zodat u de situatie van begin tot eind onder controle kunt houden.

Los klachten met betrekking tot stank op door op elk moment snel een lekbron te identificeren om te weten of deze van uw faciliteit komt of ergens anders.

Simuleer wat er mis kan gaan en bereid uw bemanning en BHV-team voor op deze scenario’s.