Defensie.

Advies Verkoop Onderhoud

Defensie

Chelsea Technologies heeft uitgebreide ervaring die een breed scala aan sensoren en systemen levert aan defensie-klanten over de hele wereld. Ons inhouse-ontwerp, test- en productie-expertise in combinatie met vele jaren ervaring in projectbeheer met militaire contracten maakt ons de ideale leverancier voor sensoren, systemen en meer.

Systemen

Naast het leveren van individuele sensoren, levert Chelsea ook complete systemen en turnkey-oplossingen voor een breed scala aan toepassingen.

De aanpak van Chelsea begint met een initiële vereiste, voordat zij het ontwikkelt tot experimenteel ontwerp, snelle prototyping, proeven op zee en volledige aanbesteding. We bieden aangepaste oplossingen via de eerste haalbaarheid en beoordelingsstudies om proces, prototyping en productie te ontwerpen. Dit omvat een volledig bewustzijn van projectmanagement, documentatiestandaarden, haven- en zeeacceptatiepaden en in voorkomend geval, in-country training.

Oceanographic Sensors

Chelsea biedt een uitgebreid assortiment oceanografische sensoren, ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan militaire vereisten. De inhouse-onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteit biedt een centrum van uitmuntendheid voor nieuw sensorontwerp, prototyping en productie. Al onze militaire producten voldoen aan de milieuvoorschriften die door de militaire sector worden geëist.

Integrated Logistic Support

Chelsea levert al tientallen jaren marine-oceanografische en akoestische systemen voor onderzeeërs, AUVS en Surface Ship-platforms.

De mogelijkheden van Notra eindigen niet met het aanbod van militaire systemen, omdat we ook een breed scala aan ondersteuning bieden, van kalibratie van sensoren tot onderhouds- en reserveonderdelenvoorzieningen.

Acoustics

Chelsea biedt een reeks robuuste, krachtige, laag frequentie-transducer-akoestische systemen, ontworpen om hooggevoelige signalen te produceren. We hebben meer dan 45 jaar ervaring  Militaire akoestische producten variëren van echo-repeaters, actieve en passieve transducers, sonar-kalibrators en onderwaternavigatiesystemen.

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?