Gasdetectie stationair.

Advies Verkoop & Verhuur Training Onderhoud

Notra gasdetectie stationair

Notra is leverancier van toonaangevende en kwalitatief hoogwaardige gasdetectie systemen van Kimessa uit Zwitserland en ExTox uit Duitsland. Wij zijn een betrouwbare leverancier van totaaloplossingen en installatie voor gasdetectie en lekdetectie met 35 jaar ervaring. Van consulting en projectplanning tot inbedrijfstelling. U profiteert van onze uitgebreide knowhow, excellente klantenservice, training, ondersteuning en maatwerk-oplossingen. Onze cost of ownership ligt zeer laag door de hoge kwaliteit van de gasdetectors, systemen en de lage overhead kosten. Onze gasdetectie en gasdetectors zijn ook verkrijgbaar voor Ex zonering.

gasdetectie stationair

In samenwerking met erkende installateurs zoals het bedrijf OdeBruin bieden wij ook het installatiewerk aan. Van A tot Z. Na advies over welke sensoren waar moeten hangen, kunnen wij dan ook berekenen wat de kosten zullen zijn voor installatie. Het bedrijf OdeBruin kent onze systemen door en door en zal adequaat, accuraat en vakkundig het installatiewerk voltooien, waarna wij het inbedrijf kunnen stellen.

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?