Gasdetectie service en onderhoud.

Advies Verkoop & Verhuur Training Onderhoud

Onderhoud van uw gasdetectie

Notra beschikt over een professioneel team met service technici om uw gasdetectie installatie perfect te onderhouden. Wij hebben meer dan 700 contracten in de Benelux die wij voorzien van gasdetectie onderhoud en service.

Ons magazijn en alle servicewagens zijn volledig uitgerust om Kimessa en Extox apparatuur te onderhouden. Ook voor andere merken kunt u een beroep doen op onze expertise en zullen we uw huidig systeem zo lang als het technisch kan blijven ondersteunen.

Wij helpen u met iedere uitdaging die u tegenkomt in de gasdetectie. Van engineering, advies en intekenen tot het leveren, onderhouden en service voor de gasdetectie. Notra is ISO 9001:2015 en VCA gecertificeerd en al onze medewerkers hebben een VCA-certificaat.

Wij voorzien in detectie van standaard gassen, maar ook exotische gassen. We maken gebruik van elektrochemische, infrarood, katalytische en semiconductor technologie.

Kalibraties en onderhoud in uitgebreide werkplaats

Wij hebben een uitgebreide werkplaats om kalibraties en onderhoud te verzorgen aan uw portable gasdetectie. Onze gecertificeerde monteurs zullen naast het onderhoud ook een herkend certificaat uitschrijven voor het gekalibreerde product. Onze werkplaats is dagelijks bemand om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Zelf doen?
In ons assortiment hebben wij alle denkbare ijkgassen in verschillende maten flessen met de bijbehorende flow regulators. Stuurt u ons aub een e-mail met wat u nodig heeft en u zult zsm een reactie van ons ontvangen. 

Op locatie:

Ons bedrijf heeft meer dan 700 contracten voor het onderhoud aan onze eigen gasdetectiesystemen van Kimessa en Extox. Ook voor andere merken kunnen wij onderhoud en service aanbieden als het protocol bekend is. Een functionele test is altijd mogelijk. Zodoende kunt u zo lang mogelijk van uw investering genieten en langzamerhand ombouwen naar het meest kost efficiënt en betrouwbaar systeem van ons.

Ook voor portable gasdetectors verzorgen wij de kalibratie van Industrial Scientific en Riken Keiki op locatie.

Werkplaats:

Wij hebben een uitgebreide werkplaats om kalibraties en onderhoud te verzorgen aan stationair en portable gasdetectie. Onze gecertificeerde monteurs zullen naast het onderhoud ook een herkend certificaat uitschrijven voor het gekalibreerde product.

Onze werkplaats is dagelijks bemand om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Zelf doen?

In ons assortiment hebben wij alles denkbare ijkgassen in verschillende maten flessen met de bijbehorende flow regulators. Neem contact met ons op en geef aan wat u nodig heeft en u zult spoedig een reactie van ons ontvangen.

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?