Laboratoria.

Advies Verkoop & Verhuur Training Onderhoud

Gasdetectie laboratoria

Voor laboratoria is ons digitale systeem een uitkomst. Hiermee realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing op installatiewerk. Vanuit onze centrale gaan we met een digitale BUSkabel naar de (verschillende soorten) detectors en de alarmgevers (CWED68). Er kunnen meerdere lussen worden gelegd. Alles wordt gevoed door de BUS. De CWED68 alarmunit (flitser, buzzer en display in 1) beschikt over vrij programmeerbare relais. Ook kunnen er extra relaiskaarten in de lus worden aangesloten, zodat u extern apparatuur kunt schakelen. Denkt u bijvoorbeeld aan flitser, onze zelfgemaakte LED borden en kleppen. Vanuit onze centrale zou u een koppeling kunnen maken naar uw eigen systeem, via ModBus. Groot voordeel is dat wij ook het gehele (systeem, detectors en alarmen) certificeren.Kimessa heeft het welbekende Paul Scherrer institute voorzien van 219 gasdetectors in Zwitserland.

Gasdetectie laboratoria

Onze detectors zijn eventueel ATEX en IECEx gecertificeerd voor zone 1 en 2. Voor een overzicht van de mogelijk te detecteren gassen met onze producten met haar certificaten verwijzen wij graag naar onze onderstaande leveranciers. Neemt u contact op via ons contactformulier dan wel telefonisch op 0713619207.

Als aanvulling op onze stationaire systemen hebben wij ook portable gasdetectie die u zelf kunt kalibreren en onderhouden middels het dockingstation. Het dockingstation geeft verder ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het gebruik van de toestellen door uw medewerkers. De detectors kunnen uitgevoerd worden met LENS Wireless, voor onderlinge communicatie en lone worker apps. Kijk voor meer info op de link.

Assortiment
Stationaire gasdetectie

kimessa gasdetectie producten

Stationaire gasdetectie

Ex Tox gasdetectie producten

Gasdetectie draagbaar

Industrial Scientific gasdetectie producten kopen

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?