Maritiem.

Advies Verkoop Onderhoud

Onderwaterinstrumenten, sensoren en systemen

Notra vertegenwoordigt al vele decennia toonaangevende buitenlandse producenten van onderwaterinstrumenten, sensoren en systemen. Deze instrumenten worden toegepast voor onderzoek van en in het water. Onze opdrachtgevers zijn uiteenlopende bedrijven, instituten en overheidsinstanties.

Het onderzoek kan zich richten op de kwaliteit en samenstelling van water op bepaalde dieptes. Ook kunnen instrumenten worden ingezet ten behoeve van onderwater-communicatie, observatie en inspectie, het monitoren van de visstand, water verontreinigingen, het waterpeil, stroomsnelheid, golfbewegingen, enz. Onze instrumenten worden over de hele wereld toegepast; van de Nederlandse kust- en binnenwateren, tot in de Stille Oceaan. Hiermee levert Notra een bijdrage aan inzicht in ons klimaat met vooraanstaande producten van zeer hoge kwaliteit en precisie. Tevens helpen wij ons klimaat met monitoring van bijvoorbeeld ballastwater, voordat deze geloosd kan worden. Om de apparatuur en de sensoren in topconditie te houden bieden wij ook service aan zoals het kalibreren van de sensoren.

Vertegenwoordigingen

Seabird scientific:

De grootste fabrikant van maritieme instrumenten voor het zeer nauwkeurig meten van het zoutgehalte, temperatuur, druk, opgeloste zuurstof, en aanverwante oceanografische variabelen. Belangrijke producten omvatten geleidbaarheid / temperatuur / diepte (CTD) profilers, multibottle water samplers, meetboeien met CT-recorders en/of golf-tij-recorders.

Chelsea Technologies Group:

Ontwerpt en produceert ingenieuze technologie voor milieu- monitoring om de wereld veiliger, schoner en slimmer te maken. Op het gebied van scheepvaart, mariene wetenschap, waterkwaliteit, defensie en industriële procesbeheersing, worden de Chelsea instrumenten best-in-class sensoren en systemen vertrouwd op de gevoeligheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en verfijning. De ongeëvenaarde specialistische expertise is gedurende meer dan 50 jaar opgebouwd.

Forum Sub-Atlantic:

Forum levert ROV’s, bedient de onderzeese, boor-, productie- en infrastructuur sectoren van de olie- en aardgasindustrie. Daarnaast levert men ook veel onderdelen, service en onderhoud. Forum heeft zijn hoofdkantoor in Houston, TX. Forum Subsea Technologies brengt een schat aan ervaring uit de onderzeese industrie samen om een single-source leverancier te kunnen zijn voor al uw onderzeese hardware-, tooling en componenten. Het interne engineering-team omvat alle belangrijke disciplines, waaronder elektronica, hydraulica en mechanisch ontwerp, die hen in combinatie in staat stellen om innovatieve en ultramoderne gereedschapstoepassingen te leveren aan de onderzeese wereld. De teamleden zijn volledig opgeleid in hun ontwikkelingsgebied. Het personeel heeft in het verleden met een verscheidenheid aan ROV-systemen en talrijke onderzeese contracten gewerkt.

 

General Oceanics:

Dit bedrijf is gewijd aan de engineering en productie van water en lucht bemonstering apparatuur. General Oceanics werd in 1966 opgericht in Miami, Florida. Vanaf de oprichting heeft het bedrijf als doel het ontwerp, fabricage en levering van de hoogste kwaliteit meetapparatuur en water bemonstering producten voor oceanografische doeleinden.

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?