Chemische en Petrochemische industrie.

Advies Verkoop Onderhoud

Explosieveiligheid voor de chemische en petrochemische industrie

Petrochemische fabrieken, evenals vele andere gespecialiseerde chemische industriëen, hebben grote gebieden die als gevaarlijk zijn geclassificeerd, waardoor alle elektrische apparatuur en systemen moeten worden gecertificeerd en regelmatig moeten worden onderhouden. Extra gevaren kunnen aanwezig zijn wanneer fabrieken ook giftige of bijtende producten hanteren. Veiligheid is van cruciaal belang, terwijl een hoge betrouwbaarheid van de apparatuur vereist is om uitvaltijd te voorkomen.

Expo werkt in de hele branche, met EPC’s, bouwbedrijven, installatiebedrijven, servicebedrijven en OEM’s. Onze purge-systemen beschermen duizenden elektromotoren en procesanalyzers, terwijl onze gecertificeerde behuizingen het mogelijk maken om controles in de gehele productieomgeving te installeren.

  • Typische toepassingen voor Notra/ Expo in de chemie en petrochemie zijn:
  • Grote Ex e en Ex p elektrische generatoren & motoren
  • Bedieningspanelen en behuizingen
  • Gas & vloeistof analysers
  • Analyser gebouwen

 

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?