Automatiserings- en controlpanels.

Advies Verkoop Onderhoud

Explosieveiligheid Automatiserings- en controlpanels

Het wijdverbreide gebruik van automatisering in veel productie-industrieën levert duidelijke voordelen op in termen van efficiëntie, kosten en kwaliteit. Verdere ontwikkelingen die mogelijk worden gemaakt door opkomende technologie zoals universele robots, het internet en goedkope / energiezuinige draadloze netwerken zullen automatisering naar nieuwe mogelijkheden blijven stuwen.

Binnen explosiegevaarlijke gebieden zorgt automatisering echter voor nieuwe en vergaande uitdagingen. Hoewel sommige delen van elk systeem zich in een veilige zone kunnen bevinden, hebben gedistribueerde elementen zoals sensoren en lokale controllers de juiste certificering voor gevaarlijke zones nodig.

Notra/ Expo werken samen met eindgebruikers, OEM’s en systeemintegrators om oplossingen voor deze uitdagingen te ontwikkelen. In veel gevallen kan de standaarduitrusting gebruikt blijven worden, waarbij we zorgen voor de juiste beschermingstechnologie en certificering. Typische toepassingen voor Expo-producten in Automation & Control zijn onder meer:

  • Motor bedieningspanelen
  • PLC/DCS
  • Brandblussystemen
  • Computer en printer faciliteiten
  • Online procesanalyzers
  • Robotics

Bekijk de video:

 

Vertrouwd door 3000+ klanten

Al meer dan 30 jaar werken wij vanuit Noordwijk voor bedrijven die te maken hebben met toxische gassen en explosiegevaarlijke gassen. Daarnaast werken we samen met de maritieme sector, de overheid en diverse instanties. Wij hebben het vertrouwen van 3000+ klanten, van de multinationals tot het MKB.

 

Waarom kiezen voor Notra?