eRIC 18-19 mei: Dé multidisciplinaire vakbeurs voor veiligheidsprofessionals

Bent u benieuwd hoe u met behulp van actuele gasmetingen en de huidige weersomstandigheden, een dynamische pluim kan modelleren? Komt u dan langs bij onze stand E62 voor een demo.

Verhoog veiligheid, bespaar tijd en geld bij gaslekkages door zo snel mogelijk een duidelijk beeld te krijgen over de pluim met onze detectors en software.

Tijdens een ongecontroleerde gasontsnapping kunnen stationaire en portable area monitors de data doorgeven aan het SaferOne platform.
SaferOne modelleert voor u op basis van de gasmetingen en meteo data binnen een minuut een dynamische pluim bij lekkages en emissies. De pluim geeft steeds een duidelijk en actueel beeld van het effectgebied.

De Sitech bedrijfsbrandweer heeft SaferOne op Chemelot sinds 2021 in gebruik en heeft 26 mobiele & 23 vaste sensoren overzichtelijk gekoppeld.

SaferOne kunt u gebruiken als rekentool in de preparatiefase en tijdens de bestrijding van incidenten. Tevens wordt er middels deze A B C methode de bron van de lekkage binnen enkele klikken in kaart gebracht. Dit bespaart u tijd bij het positioneren van materieel en manschappen. SaferOne wordt al jaren toegepast binnen verschillende industrieën. Zo zorgen wij er samen voor dat iedereen aan het eind van de dienst weer  veilig huiswaarts keert.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.