Nieuwe gasdetector Tango TX2

Notra lanceert deze week de nieuwe, uiterst kleine Tango TX2 draagbare gasdetector!

Het toestel is zo groot als een creditcard en zo licht als een smartphone. De portable is voorzien van een verwisselbare batterij die minstens 2 jaar meegaat.

De Tango TX2 heeft de volgende sensoren beschikbaar: CO, H2S, NO2, CO low en SO2. Iedere configuratie is mogelijk, want het werkt met twee onafhankelijke sensoren. Dit in tegenstelling tot vele andere merken, die slechts 1 sensor gebruiken voor twee gassen. Hierdoor is de Tango TX2 accurater en betrouwbaarder.

Het onderhoud kunt u bij ons uitbesteden. U kunt het ook in eigen beheer doen, door gebruik te maken van het dockingstation DSX. Tevens krijgt u ook toegang tot iNet. iNet is een online software programma en geeft inzicht in gebruik en gedrag. Het dockingstation kalibreert en voert bumptesten uit. Nadat de gasdetector in het dockingstation is geweest, worden de certificaten online opgeslagen en bijgewerkt. Tevens zijn alle meetresultaten uit de toestellen gedownload en krijgt u inzicht in het gebruik van het toestel. De uitkomsten zijn zeer nauwkeurig en kunt u naar Excel formats exporteren. Men krijgt ook inzicht in de status van de sensoren.

Als u profielen aanmaakt, kunt u precies bepalen wat een gebruiker wel/ niet kan met een toestel. Het dockingstation rapporteert alles zodra het toestel in het erin zit. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om het toestel wel of niet te kunnen aanzetten als de kalibratiedatum verstreken is. Of dat men moet bumptesten voordat men het veld in kan. Ook kunt u er voor kiezen dat men het toestel niet kan uitzetten als het toestel in alarm is. Legio mogelijkheden dus.

Vraagt u naar ons introductieaanbod. Dit is zeer interessant! Tevens krijgt u na twee jaar een gratis set sensoren!

 

Voor meer informatie:

Tel +31 (0)71 3619207

E-Mail: g.smeman@notra.nl

contactpagina.

Om de datasheet te downloaden: https://www.indsci.com/en/gas-detectors/tango-tx2/tango-tx2-documents/

Klikt u op CO en H2S voor meer informatie over dit specifieke gas.

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.